Cautare

58273 de rezultate pentru "toti pentru unu toti la spital" (5.91 secunde)
Episodul de azi este un excelent documentar dedicat de aceasta data celor 190 de ani de activitate spitaliceasca la Calarasi.
Sunt in orice spital, mai ales in sectiile de terapia intensiva, chiar daca acestea sunt saloane cu unul-doi pacienti/ mariustuca.ro / Autoare: ... - Infectiile nosocomiale sunt infectii dobandite in spital, dar ele se impart in doua categorii:
Din 2014, este managerul acestui spital de referinta. ... - Spuneati, recent, ca Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Targu Mures este aproape de a indeplini criteriile pentru a fi numit spital regional. ... Si cand va fi pregatit pentru a fi spital regional, se pare unicul din tara?
La data de 22 decembrie 2010, in jurul orei 18:30, D. ... Cand a ajuns la intersectia cu Str.
Tibuleac, seful PNL Botosani, nu vrea sa imparta "unul la unu " functiile cu democratii lui Dragus.
Era si motivul pentru care nimeni nu se mai ingrijora existential ca traieste in interiorul unei imense minciuni. ... Politicienii au cautat metode mult mai sofisticate pentru a-l ascunde si, de aici, s-a ivit o lupta surda si obositoare pentru „demascarea“ acestora.
Cei trei candidati care se intalnesc astazi la Parlament, Mircea Geoana, Crin Antonescu si Traian Basescu, vor avea fiecare cate un scurt discurs la inceput si la sfarsit si se vor confrunta in dezbateri de unu contra unu.
Daca vreau sa fac ceva aici, trebuie sa rezolv singur, apeland la relatiile personale Dupa 7 ani in care a operat bolnavi cu suferinte neurologice dintre cele mai complexe, in spitale din Anglia, castigandu-si aprecierea seniorilor englezi si respectul bolnavilor, traind si muncind intr-o lume civilizata bazata pe reguli, respect si spirit de echipa, medical Horatiu Ioani a revenit in Romania.
Acum e bun de gura la Spitalul Judetean. ... Toti sunt prosti, el e destept, dar persecutat de fosta sau de actuala putere.
"Cat de nemernic trebuie sa fii?" A primit vestea in spital E unul dintre cei mai cunoscuti actori din Romania se afla internat in spital de mai bine de o saptamana, insa boala nu e cea care l-a facut sa sufere, ci faptul ca a ramas fara cel mai scump lucru din viata lui.
Un nou spital in Capitala: ... Claudiu Popa) Primaria Sectorului 1 a anuntat, luni, ca, in octombrie 2023, pe Soseaua Bucuresti - Targoviste, va functiona un nou spital care se va numi Sfatul Vasile cel Mare.
La data de 29 iulie 2010, in jurul orei 21.30, S. ... Victima a ramas internata la spital. ... La data de 30 iulie 2010, in jurul orei 00.01, T.
Horatiu Ioani, neurochirurgul care a lasat Marea Britanie pentru a opera pacientii din Romania: In UK lucrurile oricum mergeau bine pentru pacientii lor. Pentru ai nostri insa, puteam face o diferenta. ... Horatiu Ioani este unul dintre cei mai apreciati medici neurochirurgi de la noi.
Proiectul de lege privind ridicarea pragului maxim de detinere la societatile de investitii financiare la cinci la suta din capitalul social creeaza animozitati pe piata de capital.
Proiectul de lege privind ridicarea pragului maxim de detinere la societatile de investitii financiare la cinci la suta din capitalul social creeaza animozitati pe piata de capital.
Proiectul de lege privind ridicarea pragului maxim de detinere la societatile de investitii financiare la cinci la suta din capitalul social creeaza animozitati pe piata de capital.
Electoratul a putut alege anul acesta, pentru prima oarã, un candidat in locul unei liste, insã pentru situaþia in care, de exemplu, un candidat nu obþine 50% plus unu din voturile din colegiu, repartizarea mandatelor se va face in funcþie de procentajul fiecãrui partid obþinut la nivel naþional.
"Basescu e un politician muribund care se teme de popor" Traian Basescu a ajuns la stadiu de politician muribund care se teme de popor si tocmai de aceea face tot ce se poate pentru a ramane la putere prin orice mijloace, afirma ex-premierul Adrian Nastase, pe blog.
Senior Software, furnizorul celei mai noi tehnologii ERP pentru distributie, productie si servicii din Romania, lanseaza Senior VisualBI pe platforma Tableau Software, numarul unu mondial in vizualizarea datelor.
nu va functiona la alegerile euro-parlamentare. Motivul pentru care s-a ajuns la aceasta stare de fapt este simplu. Cele doua formatiuni politice nu s-au inteles la impartirea locurilor eligibile de pe lista pentru Parlamentul European.
google-analytics.com